Coby van Essen

Erkend Seksuoloog

NVVS
Lid NVVS: 20771

Erkend Supervisor NVVS

Erkend Systeemtherapeut

NVRG
Lid NVRG: 12916

Basis EFT therapeut
Stichting EFT Nederland
Relatienr: 2795

VVN SPVLid V&VN :225445
BIG nr- 09009469930-

NVPA
Lid NVPA : 103472

RBCZ
Registertherapeut BCZ: licentienummer 214047R

BIVT
EMDR Practitioner i.o.

SCAG
Lid SCAG: 10505

Basis EMDR practitioner i.o.

Vektis AGB code Seksuoloog NVVS

Vektis AGB code zorgverlener NVPA

Vektis AGB code Praktijk voor Seksuologie

Vektis AGB code Praktijk voor Seksuologie

Onderneming KvK nummer

Consult met een Seksuoloog in Breda?

Bel voor een afspraak:
076 - 561 50 10 of naar 06 - 82 71 55 91

Tarief

Therapie is vrijgesteld van BTW.

Therapie overdag is € 100,- per 45 minuten.

Therapie na 18:00 uur en op zaterdag is € 110,- per 45 minuten.

Het tarief voor supervisie is het zelfde als een consult.

Als een gesprek niet door kan gaan ongeacht de reden, ook bij ziekte wil ik dit graag minimaal 24 uur van te voren weten, anders ben ik genoodzaakt het gesprek in rekening te brengen.

Vergoedingen

Ik heb geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Je bent zelf verantwoordelijk om dit na te gaan in je polis of bij je zorgverzekeraar. Van uit de basis verzekering wordt er niets vergoed. Indien u geen aan vullende verzekering heeft zijn de kosten voor jou zelf. De factuur die je van mij krijgt kan je zelf indienen bij de zorgverzekeraar. Je kan bij mij contant afrekenen of ik kan een betaalverzoekje sturen. Er wordt wel van je gevraagd een behandelovereenkomst te tekenen. Via twee wegen kan een deel van de zorg vergoed worden.

Vergoedingen voor Seksuologische zorg

Een beperkt aantal zorgverzekeraars vergoeden seksuologische zorg NVVS. Hiervoor is wel een verwijsbrief van de huisarts noodzakelijk. Voor een overzicht, zie onderstaande link:

Zie voor meer informatie de website van de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie:https://www.nvvs.info/clienten/vergoedingen

Vergoedingen voor Psychosociale zorg

Daarnaast is het mogelijk dat een deel van de consulten vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Het is raadzaam om even contact op te nemen met de zorgverzekeraar om dat na te gaan. Omdat de consulten worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering wordt het eigen risico niet aangesproken, wat voor veel clienten een voordeel is. Er is geen verwijsbrief nodig van een huisarts. Voor een overzicht van de vergoedingen, ga naar de site van de NVPA.